Feedback Clienti

Nicolae Luchian Maciuca
Moara Vlasiei, Bucuresti
Asa cum v-au povestit deja, cred, domnii care au executat si montat scara, apreciez realizarea si multumesc tuturor. Ma bucur ca am avut incredere in dvs, deci:
Proiectul, realizarea si montajul sunt deosebite. Sper sa fie si durabila. Oricum este peste asteptarile mele. Va doresc cele bune si succes in continuare.
Oricum vom tine legatura pentru proiecte si realizari viitoare.

Monica Nicoara
Sanpetru, Brasov
Seriozitate si promptitudine sunt doar doua din multele cuvinte de lauda pe care le-as putea spune , incepand de la contactare, proiectare si pana realizarea scarii. Scara a iesit foarte frumoasa, asa cum mi-am imaginat-o. Sper sa se comporte bine si in timp,dar in momentul de fata sunt foarte multumita de cum arata.
Multumesc

Florin Florea
Sibiu
Suntem foarte multumiti de scara noastra. Atat proiectul cat si executia au fost executate in cel mai mic detaliu.

Bogdan Burghelea, medic
Medias, Sibiu
Sunt foarte multumit atit de proiect, cit si de scara in sine. Chiar ieri am trecut pe la casa si vreau sa va spun ca arata excelent, nu am sesizat nici o modificare, cu toate ca toata iarna casa nu a fost incalzita. Inca o data va spun ca sunt multumit de ea, si toti cei care au vazut-o au avut aceeasi parere.

Mihai Gratiela, medic
Breaza, Prahova
E super faina, mersi. Si “petalele” alea au iesit foarte bine. Mi-a placut foarte mult ideea cu ondulatul mainii curente si a vangurilor.

Obiectiv

Misiunea principala este orientata spre client pentru a dezvolta un parteneriat, cu si pentru clientii mei, care sa permita gasirea de solutii optime la cerintele lor specifice.

Despre

Ma numesc Ionel Antohe, iar acesta este website-ul meu personal. Fiind inginer proiectant in industria lemnului execut la comanda proiecte pentru scari interioare din lemn.

Contacteaza acum

Brasov
Romania
Telefon1: 0745258841
Email: proiectarescari@yahoo.com
Facebook: Proiectare Scari

01.

Discutarea planului telefonic sau prin email.

02.

Stabilirea pretului in functie de complexitatea schitei.

03.

Executarea proiectului pe calculator, in Autocad 2009.

04.

Inmanarea schitei clientului contra costului stabilit.